Aanpak

Als totaalleverancier is Syrinx de ideale partner op het gebied van IoT. Dankzij de gedegen kennis van de LoRa- en NarrowBand technologie in combinatie met onze ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van (industriële) elektronica en (embedded) software kunnen wij snel en vakkundig bepalen of en hoe uw ideeën omtrent uw IoT-applicatie te verwezenlijken zijn.

De ontwikkeling en productie van een maatwerk product gebeurt bij ons vanaf het begin tot het einde onder één dak.

Hierbij doorlopen wij (als ontwikkelpartner) met u de volgende zes projectfases:

Projectfases

Onze project aanpak bestaat uit de volgende 6 fases:

 1. Gesprek
  In kaart brengen van de gewenste applicatie, wensen en eisen.
 2. Mogelijkheden
  Uitwerken en concretisering van de mogelijkheden op IoT-gebied. Keuze van sensoren of gewenste oplossing, type netwerk (private, landelijk, wereldwijd), type verbinding (LoRa, NB, LTE-M, 2G, 4G, bluetooth, WiFi, NFC of combinaties hiervan).
 3. Proof of concept fase
  Implementatie van onze POConnect IoT-module in productieomgeving als proof of concept met betrekking tot de gewenste IoT-applicatie.
 4. Ontwikkeling
  Vaststellen product specificatie. Bepaling kosten ontwikkeling. Eventueel kostenschatting serieproductie. Maatwerk ontwikkeling van het IoT-product, zowel hard- en software als de benodigde beheeroplossingen. Levering prototypes.
 5. Testfase en finetunen
  Finetunen op basis van bevindingen tijdens de testfase. Vastleggen definitieve specificatie, eventueel re-design en certificering (CE, RED en specifieke keuringen). Eventueel en indien gewenst 0-serie.
 6. Productieproces
  Uw IoT-product wordt in productie genomen en turn-key opgeleverd.

Laat u verrassen door onze creativiteit en profiteer van onze kennis om zo snel mogelijk op te markt te komen met uw product!

Samen staan we sterk!

Wij geloven in samenwerken, waarbij uw vraagstuk m.b.t. de applicatie centraal staat.
U blijft van begin tot het eind betrokken bij het ontwikkelproces.

Telefoon : (088) 5621000
E-mail : sales (at) syrinx.nl
Privacy statement


ontwikkelpartner