Over Syrinx

Syrinx Industrial Electronics is sinds 1993 actief in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige industriƫle elektronica en (embedded) software. Onze internationale ervaring strekt van complexe besturingssystemen voor de kunststof- en verpakkingsindustrie tot meet- en beveiligingssystemen voor de (spoor)wegenbouw. Sinds een paar jaar is Syrinx als ontwikkelaar en producent van IoT-toepassingen in nauwe samenwerking met meerdere telecom providers actief in uiteenlopende sectoren.

Syrinx en IoT

De beschikbaarheid van de LoRa- en Narrowband (NB) technologie en de mogelijkheid van wereldwijde toegang (via lokale netwerken) tot het internet maakt dat Syrinx in de ontwikkeling van IoT applicaties gestapt is op basis van deze technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat deze technologie en de opzet van de LoRa-Alliance ertoe zullen leiden dat het aantal IoT applicaties enorm zal gaan groeien. De beschikbaarheid in de nabije toekomst van LTE en NB technologie op het 4G netwerk maakt de mogelijkheden alleen maar groter. De specifieke kenmerken van deze technologie zullen de gebruikers grote voordelen bieden ten opzichte van bestaande technologieƫn en applicaties mogelijk maken die tot nu toe onmogelijk waren. Belangrijke voordelen van LoRa/NB zijn de lage kosten en superlaag energieverbruik. Omdat niet alle applicaties die op ons afkomen geschikt zijn voor LoRa/NB richten wij ons ook op 2/4G oplossingen.

De beschikbaarheid van eigen moderne elektronica productiefaciliteiten stelt ons in staat om de stap van idee via Proof of Concept naar serieproductie zeer snel te maken, ook als het om kleine of juist grote series gaat. Onze kracht ligt hierbij vooral in de toegevoegde waarde rondom het LoRa/NB-communicatiedeel. Laat u verrassen door onze creativiteit en profiteer van onze kennis om snel op de markt te komen met uw product!

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over wat er mogelijk is?

Telefoon : (088) 5621000
E-mail : sales (at) syrinx.nl
Privacy statement


ontwikkelpartner