Energie en industrie

energienetbeheer-illustratie

Ons energienet bestaat uit verschillende onderdelen, die ons dagelijks leven vergemakkelijken en prettiger maken. Met de toevoeging van een Internet of Things-module kan het energienet ook slimmer gemaakt worden. Door gebruik te maken van de verzamelde gegevens kan er een keten gemaakt worden, waarin slim energiegebruik centraal staat. Door uw product slim te maken, kunt u gemakkelijker data verzamelen, beheren en ook uw toepassing aansturen.

Wat bieden wij?

Door een intelligente IoT-module aan uw bestaande systeem te koppen, krijgt u een real time inzicht in metingen die worden gedaan. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de gemeten waardes en kunt u analyses maken op basis van de verzamelde data. Elke toepassing wordt speciaal toegespitst op uw wensen, waardoor wij een maatwerk oplossing kunnen leveren die het beste bij u past.

U kunt hierbij denken aan de volgende toepassingen:

waterpomp

Rioolpomp monitoring

Informatie m.b.t. de status van rioolpompen is voor waterschappen, gemeenten en overige betrokkenen van belang. Via monitoring wordt inzicht verkregen in draaiuren, storingen en de algehele status. Met als gevolg meer inzicht in het aantal storingen en minder downtijd van de pomp. Er wordt direct een melding verzonden wanneer een defect ontstaat. Wanneer de pomp met sensoren gemonitord wordt, kan de verzamelde data ook gebruikt worden om aankomende defecten te voorspellen. Met de verzamelde gegevens kan er tevens uitvoerige data-analyse gedaan worden om in te zien welke pompen eerder onderhoud nodig hebben dan andere.

Altijd maatwerk

Natuurlijk is geen enkele toepassing gelijk, daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een maatwerk oplossing.
Een unieke applicatie vraagt tenslotte om unieke aandacht.

Wel maken wij zoveel mogelijk gebruik van reeds ontwikkelde bouwstenen zodat een nieuwe applicatie snel en tegen lage kosten ontwikkeld kan worden.

Wilt u meer informatie over de oneindige mogelijkheden?

Telefoon : (088) 5621000
E-mail : sales (at) syrinx.nl
Privacy statement


ontwikkelpartner