Transport

spoorwegen-illustratie

Nederland staat bekend als doorvoerland. Hierbij is transport over de weg van groot belang. Voor de eigenaar van de goederen is het belangrijk om te weten waar zijn goederen op ieder moment zijn en of deze veilig zijn. IoT in combinatie met de juiste sensoren geeft transportbedrijven de mogelijkheid om met heel weinig kosten en energieverbruik de status van hun transportmiddelen in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan een gecombineerde sensor voor het meten van temperatuur en luchtvochtigheid in de trailer, tezamen met een sensor die in de gaten houdt of en wanneer de deuren geopend worden of dat er op een andere manier toegang wordt verschaft tot de trailer (inbraak). Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf een afstand objecten te monitoren, om met de verzamelde data uw infrastructuur of transportmiddelen zo goed mogelijk in te kunnen zetten en waar nodig te verbeteren.

Uw bestaande systemen kunnen wij koppelen aan onze intelligente IoT-modules om u zo een real-time inzicht te geven in alle binnengekomen data. U kunt hierbij denken aan de volgende toepassingen:

applicaties-spoorwegen

Spoorweginfrastructuur monitoring

Syrinx ontwikkelt al vele jaren rail infrastructuur producten voor gespecialiseerde partners. De introductie van onze IoT kennis en producten verbreedt ons aanbod in dit segment. Door de nieuwe draadloze technologieën kunnen sensoren veel sneller geïnstalleerd en geïmplementeerd worden in de infrastructuur, waardoor er veel meer waardevolle data real time beschikbaar komt m.b.t. allerlei aspecten op en langs het spoor. Als gevolg hiervan kunnen belasting, slijtage en uitval van vitale componenten in vroeg stadium gesignaleerd en opgelost worden. Preventief onderhoud kan ook beter gepland worden op basis van deze gegevens. Uiteindelijk leidt dit tot een verhoogde veiligheid en aanzienlijke kostenbesparing voor de rail beheerder en –gebruiker en meer comfort voor passagiers.

road-barrier

Wegbeveiliging en monitoring

Langs de weg staan vele apparaten die zorgen voor beveiliging, signalering en monitoring. Gezien hun bijdrage aan de verkeersveiligheid is het van groot belang dat deze apparaten altijd goed functioneren. Deze apparaten zijn echter kwetsbaar voor externe invloeden (spanningsuitval, beschadiging door weersomstandigheden, aanrijdingen, ouderdom of vandalisme). Onze sensoren maken het mogelijk om een breed scala aan parameters te monitoren en bij afwijking alarm te slaan. Hierbij kan het gaan om spanning en stroommeting, het ongeoorloofd openen van deuren of panelen, weersinvloeden (temperatuur en vocht), schok of beweging, maar ook meer specifiek gericht op de functie van het apparaat.

Flexibele partner

Bent u op zoek naar de juiste partner voor het ontwikkelen van een nieuwe IoT module?
Dan bent u bij Syrinx op het juiste adres. Als meedenkende en flexibele partner, nemen wij u het werk uit handen.
U bedenkt het, wij lossen het op.

Telefoon : (088) 5621000
E-mail : sales (at) syrinx.nl
Privacy statement


ontwikkelpartner